گزارش هایی از کلاس درس

گزارش های یک دانشجو از کلاس درس تکنولوژی های ارتباطی

گزارش هایی از کلاس درس

گزارش های یک دانشجو از کلاس درس تکنولوژی های ارتباطی

۲ مطلب در اسفند ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
امروز 8 صبح یکشنبه، سومین جلسه کلاس تکنولوژی های ارتباطی است. صبح کمی زودتر از خانه خارج شدم تا مثل هفته پیش مجبور نشم که روی دستگاه گرمکن کلاس بشینم! اما امان از ترافیک تهران که همه نقشه هاتو ، نقش بر آب میکنه. البته این هفته خوش شانس بودم که نصف بچه های کلاس غایب بودند و من جایی برای نشستن روبروی یکی از سیستم ها پیدا کردم! استاد دهکردی حدودای ساعت 8 با یک لیوان چایی که گل های آبی نقش بسته روی آن حسابی توی چشم می زد  و البته با چهره ی همیشه خندانش وارد کلاس شد. بعد از این که درس های هفته پیش را مرور کردیم، رفتیم سراغ وبلاگ بچه ها و استاد چندتا از وبلاگ ها را به صورت رندوم خواند که خالی از لطف نبود! 
 این جلسه موضوع مورد بحث ما، google translation و کاربردهای آن بود. مثلا یکی از کاربرد های آن این است که اگر لینک سایتی را برای ترجمه تایپ کنیم، آن سایت به صورت کامل ترجمه می شود. از دیگر کاربردهای آن این است که تلفظ درست کلمات را در اختیار ما قرار می دهد. به طور مثال واژه jean در زبان فرانسوی "ژان" خوانده می شود و نام مرد است. اما در زبان انگلیسی "جین" نام زن است. یکی دیگر از قابلیت های آن translitrate، ترجمه ادبی گوگل است. 
انتهای کلاس هم به قسمت لذت بخش تمرین تایپ ده انگشتی گذشت!
  • یاسمین قراخانی
  • ۰
  • ۰
امروز دومین جلسه کلاس تکنولوژی های ارتباطی بود و من به با کمی تاخیر به کلاس رسیدم و البته این تاخیر باعث شد که جایی برای نشستن پیدا نکنم و مجبور به نشستن بر روی دستگاه گرمایشی بشوم. جمعیت کلاس انقدر زیاد است که جای کافی برای همه دانشجویان نیست. از بین این همه سر و صدا و همهمه کلاس سعی میکنم که توجهم را به گفته های استاد دهکردی جلب کنم که البته کار آسانی نیست. در ابتدا استاد از تایپ ده انگشتی با چهار حرف میم، شین،کاف و گاف می گویند. بعد از آن سایتی به نام sound cloud را معرفی  کردند که در واقع شبکه اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن صوت و آپلود کردن پادکست است. سایت هایی مثل تهران پادکست و shenoto.it نیز همین قابلیت را دارند اما نیاز به هزینه دارند، در صورتی که در سایتsound cloud می توان تا 18000 ثانیه به صورت مجانی صوت آپلود کرد. در پایان نیز از برنامه ای به اسم feed reader یاrss صحبت شد که این امکان را برای ما فراهم می کند تا به بخش های مورد نظرمان در یک سایت بدون آن که وارد آن سایت شویم و به صورت آفلاین دسترسی پیدا کنیم.
  • یاسمین قراخانی